achtergrond
Home
empty
home / nieuws
afbeelding Nieuwsbrief van juli 2018

Twee nieuwe gezichten

Jullie hebben het alvast gemerkt. Karin en Marlies zijn twee nieuwe gezichten in de studio, ze hebben paar lessen van mij overgenomen. Karin geeft Pilates lessen en is bezig met het opzetten van haar eigen lessen Total Body Shape. Marlies geeft Vinyasa Flow les op maandag en Yin-Yang Yoga les op donderdag. Ik ben heel blij met mijn nieuwe collega’s en met dat wij jullie meer diversiteit kunnen bieden in het ervaren van de lessen.

Vakantie

Van 20 juli tot en met 12 augustus sluit ik de studio wegens mijn vakantie. Karin en Marlies geven in deze periode ook geen lessen. Dit jaar heb ik besloten om de lessen niet te laten vervangen vanwege lage bezetting, hoge kosten voor vervanging en slechte ervaringen met vervangers vorig jaar. De lessen starten vanaf maandag 13 augustus weer. Wil je huiswerk mee voor de weken dat je de lessen moet missen, laat het weten via app of per email. Het termijn van jouw abonnement of geldigheid van je 10-ritten kaart kan je verlengen met 3 weken. 
De meditatie lessen van Rawie op donderdag avond 20:00 uur blijven doorgaan in de vakantieperiode.

Wijziging prijzen

Mijn studio bestaat iets meer dan 2 jaar. Het opzetten en draaien daarvan was/is voor mij een lopend proces waarin ik veel leer als persoon en als ondernemer. Door mijn persoonlijk proces loopt de laatste tijd het thema van zelfwaardering en het stellen van grenzen. Ik vind het moeilijk, ontzettend moeilijk….mijn lessen waarderen en daar een prijs voor vragen die voor mij toereikend is, vind ik moeilijk. Om de studio beter te laten lopen en het financieel beter aan te kunnen pakken, moet ik de huidige prijzen verhogen. Dat doe ik met ingang van deze maand.
Voor bestaande cliënten geef ik de ruimte tot december 2018 om de lessen volgens oude tarieven te volgen. Voor mensen met een laag inkomen is een korting op de nieuw tarieven bespreekbaar.

Meer sturing in persoonlijke processen en begeleiding 
 

Graag wil ik jullie vanaf september meer begeleiding en sturing aanbieden in jullie persoonlijke processen. Daarvoor wil ik samen met jou gaan zitten en een persoonlijke plan maken met jouw verwachtingen wensen en doelen die je door het volgen van de lessen wil realiseren. Na een tijd zullen wij jouw plan evalueren en zo nodig aanpassen aan jouw behoeftes.

Meer zichtbaarheid en leuke dingen

Karin helpt mij met het verbeteren van de studio en het gezelliger en aangenamer maken voor iedereen. Samen  willen wij vanaf september meer zichtbaarheid creëren en leuke dingen plannen en uitvoeren in de studio. Heb je ideeën over hoe wij dat het best kunnen doen, schrijf het op en gooi je schrijven in ons ideeënbus.  
 
Heel erg bedankt voor jullie vertrouwen en jullie verbondenheid met mij en de studio! Ik wens jullie fijne vakantiedagen toe en zie jullie graag terug !
 
 
 
Delen: